Formatori Lin Startup

//Formatori Lin Startup

Formatori Lin Startup

Salutare! Echipa de formatori a Lin Startup caută 2 formatori care să ni se alăture. Iată despre ce e vorba:

Ce voi avea de făcut?

Ca parte a echipei de formatori, vei facilita împreună cu un coleg din echipa Universităţii Alternative două cursuri de “Abilităţi Antreprenoriale”. Fiecare dintre cele două cursuri se desfăşoară pe durata a 3 weekenduri (vineri 4 ore, sâmbătă 8 ore şi duminica 8 ore) într-unul dintre oraşele: Adjud, Tecuci, Focşani, Brăila, Galaţi, Buzău, Rm Sărat, Babadag, Tulcea, Constanţa, Mangalia, Cernavodă.

Cine participă la cursuri?

La curs vor participa 26 de persoane între 18 şi 64 de ani, cu domiciliul în Regiunea de Sud-Est, care au o idee de afacere şi vor să o transforme într-un plan de afaceri. Mai multe despre criteriile de înscriere, aici.

Când se vor desfăşura cursurile şi ce disponibilitate de timp e necesară?

Cursurile vor fi programate împreună cu echipa de formatori în perioada 18 mai – 30 august. E nevoie să fii disponibil 6 weekenduri în această perioadă.

Ce condiţii minime trebuie să îndeplinesc pentru a aplica şi care este profilul ideal?

Minim:

  • disponibilitate de a călători în oraşele mai sus menţionate;
  • absolvent/a de licenţă;
  • diplomă de formator de la ANC;
  • experienţă de minim 6 luni în rolul de formator atestată de un contract de muncă sau certificat de voluntariat;

Ideal:

  • ai înfiinţat o afacere, ai lucrat într-un proiect antreprenorial la începuturile sale, ai făcut parte dintr-un incubator de afaceri sau ai o pasiune mistuitoare pentru redactarea planurilor de afaceri;
  • ai experienţă de facilitare a unor grupuri diverse şi neomogene;
  • ai mai ajutat pe alţii să îşi înceapă propria afacere (din rolul de formator, mentor, juriu, etc)

Există un design al acestui curs şi o pregătire a formatorilor?

Da, designul cursului şi materialele de formare sunt realizate de echipa Universităţii Alternative. Va exista o formare a formatorilor în perioada 6-8 mai şi apoi fiecare echipă de formatori va avea un program de pregătire personalizat.

Care sunt beneficiile formatorilor?

  • remuneraţie 5139 lei, net plus toate taxele plătite din proiect;
  • cazare şi transport asigurate;

Dincolo de aceste detalii tehnice, ne aşteaptă o aventură. Ne întrebăm în acest proiect “cum poate fi dezvoltată toată România, inclusiv oraşele mai mici, prin antreprenoriat?” şi echipa de formatori va fi în prima linie a acestei explorări. Formatorii sunt cei care se vor confrunta cu “unde suntem acum” şi îşi vor pune la încercare abilităţile de a crea un spaţiu fertil pentru “unde vrem să mergem”. Nu va fi uşor, nu va fi plictisitor şi nu va fi degeba. La finalul formării 37 dintre participanţii la curs vor primi o finanţare de până la 38.000 euro şi îşi vor începe propria afacere. În toamnă vom vedea, într-un mod foarte palpabil, impactul muncii acestei echipe şi fiecare formator va avea un răspuns mult mai bine texturat la întrebarea “cum se poate dezvolta România?”.

Dacă această aventură se potriveşte cu vara ta, scrie-ne în câteva rânduri de ce, la salut@linstartup.ro şi ataşează-ne un CV sau lasă-ne un link de unde putem afla mai multe despre tine. Te rugăm să ne scrii până la finalul zilei de miercuri, 25 aprilie 2018.

 

2018-04-21T15:17:43+00:00

Leave A Comment